Jdi na obsah Jdi na menu

Výsledky z Ledec

12. 12. 2014

Mikulášská střelba na čerta nám letos moc nevyšla. Družstvo mladších si dohromady vystřílelo 75 bodů. Vítězové z Letkova nastříleli 246 bodů. Starším se podařilo nastřílet 154 bodů, ale na domácí družstvo z Ledec, které nastřílelo 257 bodů to ani v nejmenším nestačilo.

Tato soutěž se započítávala do celkového hodnocení "poháru" (POORM - pohár okresní odborné rady mládeže Plzeň sever). Průběžně se mladší posunuli na 26. místo ze 40 družstev, které se účastnili alespoň jedné ze tří zatím proběhlých soutěží (Žichlice, Nevřeň, Ledce). Starší zatím vybojovali 13. místo (ze 41 družstev). Ve starší kategorii jsou započítány i výsledky "B" týmu (většinou složeného ze zbylých mladších a starších družstev, kterých by bylo málo na vytvoření dalšího týmu v nižší kategirii). Naši "prckové" si v kategorii starších drží průběžné 27. místo.

V ledcích soutěží každý i sám za sebe. Letos jsme ale neobsadili medailové pozice na vzduchovce, luku ani foukačce. Přesné výsledky se děti dozvědí v lednu na výroční valné hromadě našeho sboru.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář